Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Minglepub i Torvgata 7 – Nyskaping i Arendal

onsdag 14. november 2018 kl. 18:00 - 22:00

Torvgata 7 ønsker velkommen til MinglePub onsdag 14.november fra kl 1800. På arrangementet ønsker vi å vise frem gode eksempler på hva man kan skape av ny aktivitet, ny verdiskaping og ny stolthet i Arendals-regionen.

Dessverre har Øystein Djupedal måtte melde avbud på grunn av en utenlandsreise neste uke som ble forlenget med 2 dager ekstra dager. Det er veldig synd, men sånn er det. MEN!! Planene måtte da omrokkeres og vi er veldig glade for at vi i stedet kan friste med 2 andre spennende prosjekter og vinklinger!!

Vi er så heldige å ha med oss både Mats Aronsen fra Canal Street og Jan Fasting og Espen Bierud fra Canvas Hotell som begge vil fortelle om sine prosjekter og erfaringer med å få til nyskaping i Arendal. Canal Street er kjent som et årlig sommerlig høydepunkt for mange her i Arendal og omegn. Canvas Hotell har vært i drift i Nissedal i over et år og skal nå gå i gang med en ny spennende satsing på Hove.

Torvgata 7 og Liland-gården har i felleskap begynt å se på muligheten for å bli med i det Internasjonale Impact Hub nettverket og etablere Impact Hub Arendal. På Minglepuben vil denne nye spennende nye muligheten for Arendal også presenteres.

Sanger og skuespiller Tamara Kaarup starter arrangementet og får oss i riktig stemning med musikalsk innslag, akkompagnert av Leif Rino Müller på piano.

Kjøreplanen er som følger:
• Musikalsk innslag ved sanger og skuespiller Tamara Kaarup og pianist Leif Rino Müller.
• Mats Aronsen, Canal Street, 15 minutter
• Jan Fasting og Espen Bierud. Canvas Hotell, 15 minutter
• Lisbeth Iversen, Kristina Jørgensen og Torstein Thorsen Ekern, Impact Hub Arendal, 15 minutter

Felles samtale og dialog med salen: Hvordan skape nytt og spennende i Arendal? Vi håper på mange positive innblikk og ikke minst at alle blir inspirert til å få til enda flere nye prosjekter og spennende satsinger i Arendals-regionen.

Torvgata 7 ved Tamara Kaarup og Torstein Thorsen Ekern er møteledere.

Deretter er det mingling, sosial hygge og åpen Prana kafé med pub.

ALLE ER HJERTELIG VELKOMMEN!! GRATIS INNGANG!!

Detaljer

Dato:
onsdag 14. november 2018
Tid
18:00 - 22:00
Hendelse Kategorier:
, , , ,

Sted

Torvgata 7
Torvgata 7
Arendal, Aust-Agder 4836 Norge
+ Google Map

Pin It on Pinterest