Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Gründertirsdag i Mandal

tirsdag 13. november 2018 kl. 09:00 - 20:00

Gründertirsdag i Mandal med arrangementer fra morgen til kveld. SKAP Næring (Næringshagen), Coworx Mandal og SKAP Kreativ Folkehøyskole står for arrangementet.

Kl. 9-12: Idè til marked. Innovasjon Norge. Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din. Sted: Coworx.

Kl. 12-13: Lunsj for en 50-lapp! Sted: SKAP Kreativ Folkehøyskole.

Kl. 13-16: Idélab. Få et innblikk i SKAP-metoden, test ideen din og se hvordan den utvikles i et kreativt “verksted” sammen med elever og andre. Sted: SKAP FHS.

Kl. 16: Middagstid. Vi samles på ett av byens spisesteder (mer info kommer).

Kl. 18: Åpent hus hos Coworx. Foredragsholdere: Stig Ubostad – “Under fra innsiden».Få et innblikk i prosessen, mediekjøret, senkingen av bygget og det presset som har ligget bak. Hans Kjellby – “Fra Mandal til Silicon Valley”. Hans var med å starte Safety Wing sammen med to andre gründere. Erik Tønnessen – «Hvordan få en investor?”

Alle arrangementer er gratis! Man kan delta hele dagen, eller kun på noen av arrangementene. Legg merke til hvilke arrangementer som krever påmelding.

Påmelding her: http://bit.ly/gründertirsdag

Påmeldingsfrist torsdag 8. november.

Detaljer

Dato:
tirsdag 13. november 2018
Tid
09:00 - 20:00
Hendelse Kategorier:
, , , ,
Påmelding:
http://www.naringshagen.no/grundertirsdag-i-mandal/

Sted

Mandalsregionen
Store elvegate 16
Mandal, Vest-Agder 4514 Norge
+ Google Map

Pin It on Pinterest