Skaperhelga planlegigging

Planleggingen av Skaperhelga er i full gang

Drives du av å møte utfordringer sammen med andre? Liker du å skape og bygge konsepter? Brenner du for innovasjon, og ser du muligheter i problemer? Da er du hjertelig velkommen til å delta på Skaperhelga!

 

Du kan allerede nå sende inn påmeldingsønske: https://goo.gl/iJ8dCa

Vi greier ikke vente på Gründerukas offisielle start mandag 13. November! Skaperhelga blir et pre-event som starter allerede fredag 10. November og holder på hele helga. Det blir en maraton i innovasjon. Skaperhelga er inspirert av StartupWeekend-konseptet, og er første av sitt slag på Sørlandet. Forskere, næringsliv, enkeltpersoner, UiA-Studenter m.fl. skal finne en konkret løsning på et problem. Vi vil gjerne ha deg med.

Hva er skaperhelga?

Skaperhelga er Gründerskap og Innovasjon konsentrert inn i tre dager. Når du har meldt deg på får du utdelt temaet for helgen og du vil bli satt i en gruppe som du skal få arbeide sammen med. Gruppen får tildelt en problemstilling som skal kvernes og raffineres over helga. Beste løsning vinner, og går det riktig så bra har dere kanskje lagt grunnlaget for et produkt/tjeneste som blir starten på et helt eget Gründereventyr.

Hvem som helst kan melde seg på. Det eneste kravet er at man har fylt 18 år.

Søknadsfrist er allerede 15. oktober

Dette er både intensivt og gøy! Om du vil ha en helg fylt av action, læring og latter, meld deg på her

Vi snakkes i Skaperhelga!

Ps: Det er kun 25 tilgjengelige plasser

Skaperhelga logo

Pin It on Pinterest