Har du lyst til å bidra med arrangement om entreprenørskap, gründervirksomhet, utvikling eller innovasjon under Gründeruka? Vi søker arrangører som ønsker å bidra til en spennende uke med fokus på kreativitet, forretningsutvikling, entreprenørskap og omstilling!

Årets Gründeruke på Agder arrangeres fra 12-18 november, og vi er nå i full gang med å hente inn spennende arrangører som vil bidra til å sette fokus på entreprenørskap og innovasjon både i oppstarts bedrifter og mer etablert næringsliv.

Gründeruka er Norges svar på Global Entrepreneurship Week (GEW). Målet er å mobilisere til gründerskap, innovasjon og vekstkraftige nyetableringer. Arrangører under Gründeruka blir en del av Gründeruka Agder sitt offisielle program og markedsføres samlet. Dette er en super mulighet til å fremme hva din organisasjon arbeider med, samt treffe nye mennesker som kan utvide ditt nettverk! Lurer du på hvem som har vært med tidligere, sjekk ut programmet for 2017 ved å klikke her.

Siste frist for påmelding av arrangementer til Gründeruka Agder 2018 er 28. september 2018! Vi gleder oss til å vise dere programmet, og håper nettopp din organisasjon blir med som arrangør!

Klikk her for å melde på ditt arrangement

Pin It on Pinterest